Windpark Groote Haar

Groene energie uit je eigen Gorinchem

Samen met de gemeente Gorinchem realiseren Eneco en de Knotwilg bij het bedrijventerrein Groote Haar een windpark met 2 windmolens. De groene energie die we hier straks opwekken, is bestemd voor bedrijven op het bedrijventerrein en voor de inwoners van Gorinchem, Arkel, Schelluinen en Hoogblokland .

Samenwerking Eneco en de knotwilg

De gemeente Gorinchem koos Energiecoöperatie de Knotwilg en Eneco uit om handen en voeten te geven aan het windpark. Dat doen we samen onder de naam: ‘Energie Groote Haar BV’. Eneco en de Knotwilg vullen elkaar goed aan. Eneco heeft de technische kennis, ervaring en faciliteiten om het windpark te realiseren. De Knotwilg beschikt over de kennis en contacten om jou de vruchten te laten plukken van de lokaal opgewekte energie. Zo geven we een groene boost aan onze leefomgeving.

Je eigen groene stroom van ‘om de hoek’

Woon je in (de omgeving van) Gorinchem? Dan is dit je kans om straks je eigen groene energie op te wekken en te gebruiken. Dat kan makkelijk door een stukje van een van de windmolens te kopen en windenergie af te nemen. Je neemt dan stroom af tegen kostprijs. Dus groen én voordelig.

Aantrekkelijke groene belegging

Je kunt geld uitlenen aan de coöperatie voor windpark Groote Haar, zonder dat je energie afneemt. En dat tegen een prima rendement. Zo investeer je in jezelf, in een groene leefomgeving en in de streek.

Als het zover is, vind je op deze website alle informatie over de opties en de voorwaarden. Dat kan nog even duren. Maar houd onze website in de gaten. Of beter nog, word lid van onze energiecoöperatie, dan mis je niets.

Help ons met een lening de molens te realiseren

Er is veel geld nodig om de bouw van de molens te realiseren. Ook al in de voorbereidende fase waar we nu middenin zitten. Dat geld voor de ontwikkeling van het windpark lenen we voor een deel van onze leden. Je kunt dus nu al deelnemen door ons geld te lenen. We streven naar een aantrekkelijk rendement en je ontvangt een risico-opslag zolang de bouw van de windmolens nog niet helemaal zeker is

Lever nu al een bijdrage om de molens te realiseren. Leen Energiecoöperatie de Knotwilg  geld tegen 2% rente. Lees er meer over.

Zo blijf je op de hoogte

Interesse in dit project? Neem deel aan onze energiecoöperatie! We houden je op de hoogte en als je wilt, kun je actief meepraten en meedenken over onze projecten. Als je lid wordt, zit je verder nergens aan vast. Maar je profiteert straks wel als eerste van energie uit eigen streek. Hoe mooi is dat!

Energie Coöperatie De Knotwilg UA
kvk  59480726
btw NL 853514872
bank NL73RABO0136540791

info@energiecooperatiedeknotwilg.nl
Postadres: (wij geven de voorkeur aan digitaal per mail )