NIEUWSGIERIG?
Hier blijf je op de hoogte

Mensen doen mee met Windpark Groote Haar

Het coronavirus heeft grote impact op ons leven. Het beheerst onze gedachten en zorgt voor onzekerheid. Ook financieel. Niet het meest ideale moment om te investeren in windenergie, zou je denken. Toch vinden mensen het juist nu een interessante optie, merken we. 

Naar verwachting hebben we geen last van vertragingen door corona. De wind blijft waaien en de rente van gegarandeerd 5% vanaf het moment dat de molens draaien, maakt dit voor veel mensen tot een aantrekkelijke investering. 

Als groen appeltje voor de dorst. Of als spaarpotje voor kinderen en/of kleinkinderen.

Bestaande en nieuwe leden investeren
We zijn een maand onderweg met onze ledenwerfcampagne voor Windpark Groote Haar. Bestaande en nieuwe leden blijven zich aanmelden om mee te doen. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee, want we willen dit mooie, duurzame project graag samen met jullie van de grond krijgen. Doe ook mee!

Doe ook mee!
Ook meedoen met Windpark Groote Haar? Fijn! Deelnemen is eenvoudig. Vul het deelnameformulier in. Hierin geef je aan met welk bedrag je wilt deelnemen. Dat kan vanaf 500 tot 25.000 euro (het geld stort je later). Vast hartelijk dank!

Volg ons

Contactgegevens

Energie Coöperatie De Knotwilg UA

kvk  59480726
btw NL 853514872
bank NL73RABO0136540791

info@energiecooperatiedeknotwilg.nl
Postadres: (wij geven de voorkeur aan digitaal per mail)

Privacyverklaring