NIEUWSGIERIG?
Hier blijf je op de hoogte

Omgevingsvergunning definitief

De omgevingsvergunning voor het plaatsen van twee windmolens bij bedrijventerrein Groote Haar is definitief. Dat ’is goed nieuws voor ons Windpark! In opdracht van de gemeente Gorinchem geven Energiecoöperatie de Knotwilg en Eneco handen en voeten aan het windpark. Dat doen we samen onder de naam: ‘Energie Groote Haar BV’. De groene energie die straks wordt opgewekt, is bestemd voor bedrijven op het toekomstige bedrijventerrein Groote Haar en voor de inwoners van Gorinchem en omgeving.

Bereikbaar maken bouwlocaties
Het duurt nog even voordat de bouw van het windpark daadwerkelijk start. De gemeente gaat de bouwlocaties eerst bereikbaar maken voor het werkverkeer. De lokale wegen en bruggetjes zijn ongeschikt om de zware en lange delen van de windmolens over te vervoeren. En de aanleg van het bedrijventerrein start pas later. De gemeente overlegt daarom over een tijdelijke op- en afrit naar de A27.

Investeren in de windmolens 
Als de molens er staan, kunnen Inwoners in en rond Gorinchem straks hun eigen groene energie opwekken. Dat kan door een stukje van de windmolens te kopen. Houd deze website in de gaten voor het laatste nieuws of word lid, dan ontvang je ook onze mails en nieuwsbrieven.

Volg ons

Contactgegevens

Energie Coöperatie De Knotwilg UA

kvk  59480726
btw NL 853514872
bank NL73RABO0136540791

info@energiecooperatiedeknotwilg.nl
Postadres: (wij geven de voorkeur aan digitaal per mail)

Privacyverklaring