Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Onderzoek windpark bij
Zijderveld Vijfheerenlanden

Wat is Windplan Zijderveld? 

Energiecoöperatie de Knotwilg onderzoekt samen met Green Trust de mogelijkheden voor een nieuw kleinschalig windpark (2 of 3 windmolens) in de Vijfheerenlanden. Het gaat om een locatie langs de A2, ten noorden van het dorp Zijderveld. Het initiatief zit nog in de verkennende fase, maar we nemen direct omwonenden en andere betrokkenen vroegtijdig mee in de verkenning.

Overleg met gemeente en inwoners

Op dit moment zijn we in overleg met de gemeente Vijfheerenlanden of windmolens op deze locatie überhaupt tot de mogelijkheid behoren. Ook onderzoeken we het rendement van drie kleinere of twee grotere molens. En we bekijken hoe we het plan met omwonenden verder kunnen helpen.

Wie is Green Trust?

Green Trust is een full servicebureau voor ontwikkeling, bouw en beheer van duurzame energieprojecten. Green Trust wil samen met lokale energiecoöperaties als De Knotwilg de energietransitie versnellen. Meer informatie over Green Trust vind je op hun website.

Zo blijf je op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project en onze andere projecten in de Vijfheerenlanden en Alblasserwaard? Word dan lid van De Knotwilg. Je ontvangt onze nieuwsbrief en je kunt deelnemen aan onze projecten, zoals Windplan Zijderveld en Windpark Groote Haar. Alleen inschrijven voor de nieuwsbrief kan ook.

Meer weten over Windplan Zijderveld? Kijk bij veelgestelde vragen

Volg ons

Contactgegevens

Energie Coöperatie De Knotwilg UA

kvk  59480726
btw NL 853514872
bank NL73RABO0136540791

info@energiecooperatiedeknotwilg.nl
Postadres: (wij geven de voorkeur aan digitaal per mail)

Privacyverklaring