Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Kun je al deelnemen in
Windplan Zijderveld?

Investeren in Windplan Zijderveld

Windplan Zijderveld is nog in de verkennende fase. Als het windpark doorgaat en alle vergunningen zijn verleend, kun je ons als lid van Energiecoöperatie de Knotwilg geld lenen voor de bouw van het Windpark. Zover is het nog lang niet, maar voor de voorbereidende fase is ook geld nodig.

Geld lenen voor de voorbereidingen

Hoewel we nog geen toestemming hebben om het windpark te bouwen, moeten we al wel kosten maken. Denk aan flora- en faunaonderzoek, andere onderzoeken, het organiseren van informatiebijeenkomsten enz, We lenen dat geld in verschillende leningrondes van onze leden. Als je ons geld leent, ontvang je over je lening in deze fase een risico-opslag (omdat het in dit stadium heel onzeker is of het plan doorgaat) en een mooie rente. Als je ons geld kunt lenen, laten we dat weten per mail, de nieuwsbrief en via deze website.

vragen? Stuur ons een bericht

Zo blijf je op de hoogte

Wil je als eerste weten wanneer je kunt investeren? En wil je op de hoogte blijven van dit project en andere projecten van De Knotwilg? Word dan lid van Energiecoöperatie de Knotwilg. Je ontvangt onze nieuwsbrief en je kunt deelnemen aan onze projecten, zoals Windplan Zijderveld en Windpark Groote Haar. Alleen inschrijven voor de nieuwsbrief kan ook.

Meer weten over Windplan Zijderveld? Kijk bij veelgestelde vragen

Volg ons

Contactgegevens

Energie Coöperatie De Knotwilg UA

kvk  59480726
btw NL 853514872
bank NL73RABO0136540791

info@energiecooperatiedeknotwilg.nl
Postadres: (wij geven de voorkeur aan digitaal per mail)

Privacyverklaring