Windpark Groote Haar

Investeer met een mooi rendement

. Je kunt al investeren in Windpark Groote Haar in Gorinchem door ons geld te lenen voor de voorbereidende werkzaamheden. Dat kan tegen een mooie rente en in deze fase vaak nog met een risico-opslag. We hebben namelijk wel al een vergunning voor de bouw van de molens, maar de aanvraag voor subsidie is nog niet gehonoreerd. Er bestaat dus nog steeds een kleine kans dat het project niet doorgaat. En daar profiteer je van als je in deze fase investeert. De 2e leningsronde is succesvol afgesloten. We houden je op de hoogte.via onze nieuwsbrieven wanneer je opnieuw kunt investeren. Daarna komt het ook op deze website. Wil je dus als eerste kans hebben om te investeren? Word dan lid van de Knotwilg.

Wil je investeren in de Groote haar? later dit jaar start de 3e leningsronde

. Er is al een aardig bedrag aan leningen binnen, maar er is veel geld nodig. We zijn dus heel blij als je meedoet Als je ons in deze fase geld leent, ontvang je waarschijnlijk nog een risico-opslag! Naast een mooie rente.De tweede leningsronde is succesvol afgesloten. De nieuwe leningsronde start waarschijnlijk ergens deze zomer.  Download het deelnameformulier.en lees de opties en voorwaarden.Meer informatie vind je ook bij veelgestelde vragen.

Je kunt ons geld lenen als je lid bent van Energiecoöperatie de Knotwilg. Nog geen lid? Meld je aan (25,- inschrijfgeld). Dan blijf je ook op de hoogte van alle ontwikkelingen en je kunt meepraten en meedenken over onze projecten. Alvast hartelijk dank!

Leningen binnen 15 jaar afgelost

Als de molens eenmaal draaien, lossen we alle leningen binnen 15 jaar af. We  gebruiken hiervoor de opbrengst van het windpark: geld dat binnenkomt door de verkoop van stukjes windmolen en stroom van de windmolens aan onze leden en de subsidie. Als alle leningen zijn afgelost, is Energiecoöperatie de Knotwilg eigenaar van de windmolens. Het geld dat we overhouden besteden we aan duurzame projecten in de omgeving. We beslissen samen waarin we investeren. 

Energie Coöperatie De Knotwilg UA
kvk  59480726
btw NL 853514872
bank NL73RABO0136540791

info@energiecooperatiedeknotwilg.nl
Postadres: (wij geven de voorkeur aan digitaal per mail )