Windpark Groote Haar

De lusten en de lasten hebben we samen

Groene energie van je eigen windmolen levert veel op. Maar ook in dit geval geldt: de kosten gaan uit voor de baten. De bouw en exploitatie van het windpark Groote Haar vraagt een forse investering. Omdat Eneco en De Knotwilg dit project samen doen dragen we ook voor de helft bij in de kosten. Dat geld brengt De Knotwilg bijeen door geld te lenen van onze leden en door een lening af te sluiten bij de bank voor het resterende bedrag. Daarnaast hebben we recht op SDE+ subsidie. Dat gaat om een flink bedrag, maar dat geld is nu nog niet beschikbaar.

Wil je ons geld lenen voor Groote haar. Graag! 2e leningronde loop tot 4-12-2018

Omdat we nu nog geen inkomsten hebben, bekostigen we de realisatie van het windpark met geld van onze leden. Er is al een aardig bedrag aan leningen binnen, maar er is veel geld nodig. We zijn dus heel blij als je meedoet en ons geld leent! Er zijn 3 leningrondes. Bij ieder ronde hopen we € 40.000,- op te halen. Bij de eerste ronde is dat prima gelukt. Inmiddels is de 2e leningronde van start gegaan. Je kunt deelnemen tot 4 december 2018. Download het deelnameformulier.en lees de opties en voorwaarden als je Energiecoöperatie de Knotwilg geld wilt lenen. Meer informatie vind je ook bij veelgestelde vragen.

Je kunt ons geld lenen als je lid bent van Energiecoöperatie de Knotwilg. Nog geen lid? Meld je aan (25,- inschrijfgeld). Dan blijf je ook op de hoogte van alle ontwikkelingen en je kunt meepraten en meedenken over onze projecten. Alvast hartelijk dank!

Leningen binnen 15 jaar afgelost

Als de molens eenmaal draaien, lossen we alle leningen binnen 15 jaar af. We  gebruiken hiervoor de opbrengst van het windpark: geld dat binnenkomt door de verkoop van stukjes windmolen en stroom van de windmolens aan onze leden en de subsidie. Als alle leningen zijn afgelost, is Energiecoöperatie de Knotwilg eigenaar van de windmolens. Het geld dat we overhouden besteden we aan duurzame projecten in de omgeving. We beslissen samen waarin we investeren. 

Energie Coöperatie De Knotwilg UA
kvk  59480726
btw NL 853514872
bank NL73RABO0136540791

info@energiecooperatiedeknotwilg.nl
Postadres: (wij geven de voorkeur aan digitaal per mail )