Windpark Groote Haar

in maart 2020 kun je  investeren in windpark  Groote Haar, Gorinchem

In maart 2020 kun je meehelpen windpark Groote Haar in Gorinchem te realiseren. Dat kan door te investeren (obligatielening). Je leent ons geld voor de bouw van de windmolens. Je krijgt jaarlijks gegarandeerd 5% rente op je inleg vanaf het moment dat de molens stroom produceren. Door te investeren haal je zo een aardig rendement, je geeft een boost aan de opwek van groene energie en het geld dat we overhouden investeren we samen weer in de lokale samenleving.

Leden investeerden al € 120.000,- voor de voorbereidingen
Met hulp van onze leden hebben we € 120.000,- opgehaald om de voorbereidingen te bekostigen van het windpark. Waarvoor onze dank! Zij ontvangen naast de jaarlijkse rente over hun inleg een risico-opslag, omdat het nog niet 100% zeker was dat het windpark doorgaat.

Straks ook meedoen en nog geen lid? Word eenvoudig lid van de Knotwilg. Leden horen het als eerste als je kunt investeren in Windpark Groote Haar. We houden je op de hoogte van onze projecten en je kunt actief meepraten en meedoen. Vragen? Meer informatie vind je ook bij veelgestelde vragen. Of stuur een mail.

Leningen binnen 15 jaar afgelost

Als de molens eenmaal draaien, lossen we alle leningen binnen 15 jaar af. We  gebruiken hiervoor de opbrengst van het windpark: geld dat binnenkomt door de verkoop van stukjes windmolen en stroom van de windmolens aan onze leden en de subsidie. Als alle leningen zijn afgelost, is Energiecoöperatie de Knotwilg eigenaar van de windmolens. Het geld dat we overhouden besteden we aan duurzame projecten in de omgeving. We beslissen samen waarin we investeren. 

Energie Coöperatie De Knotwilg UA
kvk  59480726
btw NL 853514872
bank NL73RABO0136540791

info@energiecooperatiedeknotwilg.nl
Postadres: (wij geven de voorkeur aan digitaal per mail )