Windmolen grote geus vianen

windpark autena, vianen, de Grote Geus

Eneco heeft in 2017 op het windmolenpark Autena in Vianen (bij Everdingen) drie windmolens gebouwd. Twee van deze molens leveren groene stroom aan de Royal Schiphol Group. Wij wilden de derde molen, die in de volksmond ‘De Grote Geus’ heet, kopen. Dat bleek helaas niet haalbaar, omdat we pas later konden instappen en Eneco alle kosten voor het windpark al had gemaakt. Wel kijken we met Eneco of inwoners van de Vijfheerenlanden groene stroom kunnen afnemen van de molen. We houden je hierover op de hoogte.

Het contact over de Grote Geus was wel de opmaat voor een samenwerking met Eneco. Zo realiseren we nu samen een Windpark in Gorinchem op het bedrijventerrein de Groote Haar waarvan we allebei voor 50% eigenaar zijn. In dit windpark kun je ook al investeren tegen een aantrekkelijk rendement..  

Zo blijf je op de hoogte

Neem deel aan onze energiecoöperatie! We houden je op de hoogte en als je wilt, kun je actief meepraten en meedenken over onze projecten. Ben je lid, dan zit je verder nergens aan vast. Maar je kunt straks wel als eerste profiteren van energie uit eigen streek. Hoe mooi is dat.

Energie Coöperatie De Knotwilg UA
kvk  59480726
btw NL 853514872
bank NL73RABO0136540791

info@energiecooperatiedeknotwilg.nl
Postadres: (wij geven de voorkeur aan digitaal per mail )